Iphone Acil Durum Uyarisi

Ekranın en alt kısmına gidin. Türkiyedeki bazı iPhone kullanıcılarına bu sabah acil durum uyarı bildirimi geldi.

Xb0otamllxbf1m


Yüksek uyarı sesiyle geldiği belirtilen mesajın görüntüleri sosyal medyadan paylaşıldı.

Iphone acil durum uyarisi. Türkiyedeki bazı iPhone kullanıcılarına bu sabah acil durum uyarı bildirimi geldi. Acil durum uyarısı oldukça önemli olduğu için kesinlikle kapatmanızı tavsiye etmiyoruz. Yüksek uyarı sesiyle geldiği belirtilen mesajın görüntüleri sosyal medyadan paylaşıldı.

Tüm dünya genelinde koronavirüsle mücadele için tedbirlerin önemine dikkat çekilirken Türkiyedeki iPhone kullanıcıları bu sabah ilginç bir deneyim yaşadı. İlk videomda size sabah başıma gelen sorundan ve çözümünden bahsetmek istedim umarım size de yararlı olur iyi seyirler. Bildirimde Evde Kal Türkiye mesajı yer aldı.

Bu tür bir uyarı aldığınızda alarma benzer bir ses duyarsınız ve uyarı bu sesin bir test olduğunu belirtir. Saptanmış olarak bu ayar kapalıdır. Yüksek uyarı sesiyle geldiği belirtilen mesajın görüntüleri sosyal medyadan paylaşıldı.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan yazılımcı Berkay Çatak Sabah saat 10 sularında Türkiye genelindeki iPhone marka telefon kullanıcılarına ve Apple Watch sahiplerine destekleyen operatörler aracılığıyla sim kartı üzerinden Test Alert Notification başlığı ile acil durum uyarısı gönderildi. Bugün sabah saatlerinde Türkiyede yaşayan iPhone kullanıcılarına Evde Kal Türkiye uyarısı ile acil durum bildirimi gönderildi. Sosyal medyada kullanıcılar uyarı ile beraber çok yüksek bir sesle alarm çaldığını belirterek tepkisini ortaya koydu.

Türkiyedeki bazı iPhone kullanıcılarına bu sabah Test Natification bildirimi gönderildi. Cumartesi sabah 0945 gibi alarmın çaldığını belirten çok sayıda. IPhone kullanıcıları sabah 0946da üst üste 6 kez akıllı telefonlara gelen Test Alert Notification uyarısıyla karşılaştı.

Türkiyedeki bazı iPhone kullanıcılarına bu sabah Test Alert Natification bildirimi gönderildi. Sosyal medyada kullanıcılar uyarı ile. Evde Kal Türkiye mesajının yer aldığı acil durum uyarısı kullanıcıların tepkisini çekti.

Evde Kal Türkiye mesajının yer aldığı acil durum uyarısı kullanıcıların tepkisini çekti. Kullanıcıların telefonlarına Acil Durum Uyarıları kapsamında Evde kal Turkiye bildirimi geldi. Uzmanlar ise söz konusu acil durum uyarıları özelliğinin.

IPhone ve Apple Watchlarda acil durum hükûmet ve kamu güvenliği uyarıları gönderilebiliyor. Eger kapatmak istiyorsaniz telefonunuzda Ayarlar uygulamasina. IPhoneunuz ABDdeki bir operatöre bağlıyken ABD SIMi kullanırken veya ABDde dolaşırken Acil Durum Test Uyarılarını etkinleştirebilirsiniz.

Evde Kal Türkiye mesajının yer aldığı acil durum uyarısı kullanıcıların tepkisini çekti. Ancak bunu yapmanızı çok da tavsiye etmiyoruz. Saat 0945te Türkiyedeki iPhone sahiplerinin telefonuna birden fazla Test Alert Natification Test Alarmı Bildirimi uyarısı geldi.

Eğer siz geçici olarak kapatmak istiyorum derseniz bu uyarıları kapatmak mümkün. IPhone kullanıcıları Acil Durum Uyarısı Test Alert Notification bildirimlerini kapatabilirsiniz Bunun için iPhone ayarlarından Bildirimlere gelin ve sayfanın en altındaki Test Alert Notification seçeneğini iptal edin. Bildirimde Evde Kal Türkiye mesajı yer aldı.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan yazılımcı Berkay Çatak Sabah saat 10 sularında Türkiye genelindeki iPhone marka telefon kullanıcılarına ve Apple Watch sahiplerine destekleyen operatörler aracılığıyla sim kartı üzerinden Test Alert Notification başlığı ile acil durum uyarısı gönderildi. Bir hükümet uyarısı aldığınızda alarma benzer özel bir ses duyarsınız. Uzmanlar ise söz konusu acil durum uyarıları.

Uyarıda Evde kal Türkiye yazıyordu. Apple acil durum uyarılarının nasıl aktif hâle getirilebileceğini şöyle açıklıyor. Bugün sabah saatlerinde Türkiyede yaşayan iPhone kullanıcılarına Evde Kal Türkiye uyarısı ile acil durum bildirimi gönderildi.

Acil durum ve hükümet uyarilarini kapatmak olaganüstü durumlardan haberdar olamamaniza neden olabilecegi için kapatilmasi önerilmez. Türkiyedeki bazı iPhone kullanıcılarına bu sabah Test Alert Natification bildirimi gönderildi. Ayarlar Bildirimlere tıklayın.

Yabancı ülkelerde acil durum uyarıları özelliği afet ve. Bu durum herkesi şaşırtırken nedeni merak konusu oluyor. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan yazılımcı Berkay Çatak Sabah saat 10 sularında Türkiye genelindeki iPhone marka telefon kullanıcılarına ve Apple Watch sahiplerine destekleyen operatörler aracılığıyla sim kartı üzerinden Test Alert Notification başlığı ile acil durum uyarısı gönderildi.

DUVAR - iPhone kullanıcılarına bu sabah gönderilen acil durum bildirimi paniğe neden oldu.

Vn3hcwezpkq3em


Zogtmgid T32km


Dh9vnlse4kubzm


8jimz1znw Bg3m


Zwoen Rwtmqcam


Azi7bq7tiv5dem


Dprx0xjnu7u9gm


J6w4fq7ttcz9pm


Mhcn6qdeqwr6ym


Q Rgyeisqr7jhm


B7hv5rds3bhrim


Zfmrcl3uydxgym


Iphone Unuzda Acil Sos I Kullanma Apple Destek Tr


Hvecxuiqcj1igm


3psjshnp2q7djm


Gdjri4n74 O6cm


J6w4fq7ttcz9pm


Wqh Oxcbfbjkum


Vfd69j344ybsem



0 Response to "Iphone Acil Durum Uyarisi"

Posting Komentar

Dwayne Johnson

Le comédien et producteur Dwayne Johnson alias The Rocks sest marié le 18 août 2019 à Hawaiï avec sa compagne Lauren Hashian. Dwayne Johnso...